Logo - Byggebjerg Beton
Dansk Deutsch Sitemap     Print

Om Byggebjerg

Byggebjerg Beton er specialister i betonelementer til industri, miljø, genvinding og landbrug.
Siden virksomhedens start i 1972 har vi været i konstant vækst. Vi beskæftiger i dag ca. 60 dygtige medarbejdere.

Vores produktprogram inden for betonelementer spænder i dag vidt. Fra væg- og facadeelementer over A- og L-elementer til frifods- og siloelementer. Udover vores standardproduktprogram laver vi i stor udstrækning også kundespecifikke løsninger. Vi er kendt for at levere betonelementer med stor stabilitet, i høj kvalitet, der er lette at montere og til konkurrencedygtige priser.

Uanset opgaven sætter vi samarbejdet med vores kunder i centrum og sikrer, at opgaven følges til dørs. For os er kvalitet og pålidelighed to helt centrale begreber, som vi målrettet forfølger for at kunne yde vores kunder den bedste service. Vi er ordholdende, leverer til aftalt tid og strækker os langt for at tilfredsstille kunden.  

Vores elementer produceres i høj kvalitet og med en flot finish og overflade efter kundens ønske. Vores standardelementer lagerføres i mange forskellige modeller, hvilket betyder kortest mulig leveringstid. Individuelt tilpassede løsninger er en del af vores dagligdag. 
 
Med Byggebjerg Beton er du sikret en erfaren, pålidelig og fleksibel samarbejdspartner inden for alle områder af betonelementer. Fra projektering og tegning til produktion og montage.

Byggebjerg Beton har CVR: 26511356

Fakturaer: Fremsendes som pdf (incl. evt. tilhørende bilag scannet i samme fil) til mail faktura@industribeton.dk

Kontoudtog: Fremsendes som pdf til mail kreditor@industribeton.dk