Logo - Byggebjerg Beton
Dansk Deutsch Sitemap     Print

Vi åbner ny betonelementfabrik

Svinninge Beton Industri A/S er navnet på en ny betonelementfabrik i byen af samme navn beliggende i Holbæk Kommune.

Industri Beton Holding A/S, som er hjemmehørende i Vestjylland, har købt eksisterende bygninger og arealer velegnet til betonelementproduktion. Planen er, at efter sommerferien påbegyndes montage af produktionsudstyr på fabrikken. Dette arbejde forventes at være afsluttet omkring nytår, så fabrikken efter planen kan producere de første betonelementer i 1. kvartal 2018.

”Vi har i forvejen 3 betonelementfabrikker i Jylland og er begunstiget af gode tider i byggebranchen. Specielt i og omkring de store byer udføres meget nybyggeri, og vi har indtil nu produceret alle vores elementer vest for Storebælt,” siger adm. direktør Karsten Sandal. ”Egentlig er det på grund af kundeforespørgsler, at vi nu etablerer os i Svinninge. Vi starter lidt forsigtigt, men kan øge produktionskapaciteten meget hurtigt, i takt med at efterspørgslen fra kunder og samarbejdspartnere stiger.”

”Vi har været heldige at komme i betragtning som leverandør til mange store byggerier i hovedstadsområdet, og en meget stor del af vores salg er gået hertil. Vi har derfor følt det nødvendigt at komme tættere på vores kunder, og det behov bliver nu dækket med den nye fabrik i Svinninge. Fabrikken, som får et helt nyt og moderne produktionsudstyr, bliver ligeledes udstyret med det mest moderne og professionelle IT-udstyr og software. Med det nuværende aktivitetsniveau i byggebranchen forventes 40-50 ansatte beskæftiget i løbet af 2018 og yderligere 10-20 ansatte i 2019. Hertil kommer arbejdspladser i forbindelse med byggeriet samt hele logistikdelen omkring produktionen.

”Vi er glade for, at vi har fået en meget seriøs og effektiv behandling af Holbæk Kommune. Det er ikke helt ligetil at bygge en ny elementfabrik, og vi kan kun takke borgmester Søren Kjærsgaard for at tage godt imod os og sørge for en smidig sagsbehandling. Nu håber vi, at vi kan gengælde ved at skabe nye spændende arbejdspladser i Svinninge, hvor vi får brug for et hold kompetente medarbejdere bestående af projektledere, tegnestuemedarbejdere, montører og selvfølgelig professionelle produktionsfolk,” siger Karsten Sandal.

 

Industri Beton Holding består af betonelementproducenterne Perstrup Beton Industri, ØSB og Byggebjerg Beton samt Abeo, der har udviklet SL-dækket. Gruppen er leveringsdygtig i alle betonelementtyper og kan tilbyde totalleverancer af komplette råhuse. Yderligere produceres der elementer til tanke, infrastruktur og landbrug.

Industri Beton Holding er hjemmehørende i Ølstrup i Vestjylland og indgår som et datterselskab i IBF, som er en af Danmarks største producenter af betonprodukter.

 

Nyheder

25 års jubilæum

Mandag den 1. maj 2017 har vores direktør og salgschef Jörgen Hansen Berg 25 års jubilæum hos Byggebjerg Beton. Jubilæet bliver markeret med et internt arrangement for medarbejdere, familie og venner.

 

 Nu sker det snart...Vi har fået ny kranbane. Og vi glæder os til, at den snart er klar til invielse...Tak for besøget på Agromek (nov. 2016)
Fra tirsdag den 29. november til og med fredag den 2. december 2016 slog Agromek dørene op til Nordeuropas største samlede landbrugsmesse med alt til landbrug, entreprenør, vej og park.

Vi stod i hal L på stand nr. 9050 sammen Perstrup Beton Industri og SundsAlfa, hvor vi viste jer en bred palette af betonprodukter til byggeprojekter inden for landbruget, fx. spalter, gylletanke og siloelementer mv.

Tak for at I kiggede forbi L9050 - vi havde en rigtig god messe....

Nu også T-elementer (Marts 2009)
Vi kan nu tilbyde T-elementer, som har fod til begge sider af væggen. T-elementerne udmærker sig ved meget stor stabilitet, der ikke kræver et særligt fundament for at sikre ståfasthed.

T-elementer fremstilles med henholdsvis lige og skrå sider. Yderligere fordele ved ligesidet T-element er at den parallelle væg tillader spring og skrå afslutninger uden at væggenes tværsnit ændres. Kan med fordel anvendes ved terrænspring, trapper, køreramper m.m. Læs mere om T-elementer her.

Byggebjerg Beton vender udviklingen (Nov. 2008)
Dansk Auto-Værn A/S har opkøbt Betonstøberiet i Langå. Hovedparten af produktionen og salgsaktiviteterne overtages af Byggebjerg Beton A/S. Dermed vil Byggebjerg Beton i fremtiden også producere betonprodukter til jernbaneanlæg og perronbyggerier.

Produktionen af betonelementer til perroner og jernbaner vil fortsætte under navnet Betonstøberiet Langå, som en selvstændig afdeling af Byggebjerg Beton. Læs mere her