Logo - Byggebjerg Beton
Dansk Deutsch Sitemap     Print

ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Vi har travlt og mangler en bygningskonstruktør/byggetekniker

Vi søger en kollega til tegnestuen hos Byggebjerg Beton. Er du selvkørende i forhold til projekteringsopgaver på alle bygningsniveauer, og kan du håndtere komplekse byggemæssige problemstillinger, så er det dig, vi skal bruge.

Du har en teknisk baggrund enten som byggetekniker, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har gerne erfaring fra en lignende stilling og både lyst og evne til at arbejde som projekterende på vores tegnestue. Du kan tegne i 3D tegne-programmer og meget gerne Tekla. Du får naturligvis den oplæring, der er behov for. Du vil i dit arbejde komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores søsterselskaber ØSB og Perstrup Beton Industri.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, og du overholder dine deadlines. Samtidig er du en team player, og du er god til at kommunikere både internt og eksternt, da du med tiden skal være projektleder på dine egne sager. Du skal således have sans for projektstyring og kundebetjening og gerne have erfaring hermed. Har du en håndværksmæssig baggrund, vil det være en fordel. Du skriver og taler flydende dansk. Tyskkundskaber vil også være en fordel.

 

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer.

Ansøgning

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da tegnestueleder Niels Christian Sønnichsen på mail ns@industribeton.dk eller tlf. 73 51 44 35. Send ansøgning mærket ”Bygningskonstruktør/byggetekniker” vedlagt CV og andre relevante bilag til job@byggebjerg.dk senest fredag den 29. juni 2018.

 

Samtaler afholdes løbende.